Akadálymentesítési nyilatkozat

 

Akadálymentesítési nyilatkozat

 

A Ezüstfenyő Idősek Otthona Nógrád Vármegye elkötelezett amellett, hogy honlapját, mobilalkalmazását a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a http://ezustfenyootthon.hu/ webhelyre vonatkozik.

Megfelelőségi státusz


Ez a honlap az alábbiakban felsorolt meg nem felelések és kivételek miatt csak részben felel meg a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Nem akadálymentes tartalom


Aránytalan teher


Az akadálymentesítéséhez a dokumentumok teljes körének szerkesztésére lenne szükség, amelynek becsült költsége az intézmény éves költségvetését jelentős mértékben terhelné és annak összege nem áll arányban a fogyatékkal élők általi használat gyakoriságával.

 

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése


E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján 2022. október 3. napján készült a https://kifu.gov.hu/akadalymentesitesi-nyilatkozat-sablon-honlaphoz-html/ webhelyen elérhető akadálymentesítési nyilatkozat alapján.

 

Visszajelzés és elérhetőségek


Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásért felelős: az Ezüstfenyő Idősek Otthona Nógrád Vármegye (3078 Bátonyterenye Makarenkó út 24.) intézmény vezetője, elérhetőség: telefon: +36-32-350-642, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Végrehajtási eljárás


Amennyiben Ön a Visszajelzések és elérhetőségek alcím alatti elérhetőségen keresztül a hozzáférhetőség hiányáról tájékoztatta a Ezüstfenyő Idősek Otthona Nógrád Vármegye vezetőjét és 30 napon belül nem kapott kielégítő választ, úgy jogában áll jogorvoslattal élni a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségnél.

Az Ügynökség elérhetőségei:

Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

Székhely címe: 1134 Budapest, Váci út 35.
Titkárság: +36 1 795 2861, +36 1 450 3060
Fax: +36 1 795 0036, +36 1 350 6750
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta

Bereczné Kelemen Éva
igazgató